Prințul Harry și Meghan Markle, primul interviu după anunțarea logodnei

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 28 noiembrie 2017, 14:01
Prințul Harry și Meghan Markle au oferit primul lor interviu împreună, pentru televiziunea BBC din Marea Britanie, după ce ieri dimineață și-au anunțat oficial logodna, printr-un comunicat de presă emis de Casa Regală britanică.

Cei doi au apărut pentru prima dată în fața camerelor de filmat, ținându-se de mână, și au vorbit despre povestea lor de dragoste. Locul ales pentru interviu a fost Sunken Gardens, de la Kensington Palace, un loc foarte îndrăgit de Prințesa Diana. Emoționați peste măsură, privindu-se cu dragoste, aceștia au dezvăluit cum s-au cunoscut, cum a fost cererea în căsătorie și momentul în care Meghan a fost prezentată Familiei Regale, dar și cum doresc să-și construiască viitorul împreună.

Prințul Harry și Meghan Markle: blind date

Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu de mai bine de un an, acesta povestind că a simțit că ea este aleasa din prima clipă în care a văzut-o, cu toate că nu știa nimic despre ea, nici măcar faptul că este o actriță cunoscută. Întâlnirea celor doi a fost aranjată de niște prieteni comuni și a fost pe nevăzute, blind date, in iulie 2016. „Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de ea a fost o confirmare pentru mine că totul este perfect.” – a declarat prințul Harry.

printul harry si meghan markle interviu logodna

Ulterior, cei doi s-au mai întâlnit o dată și apoi au plecat împreună cu cortul în Botswana: „Cred că după trei sau patru săptămâni am reuşit să o conving să meargă cu mine. Am campat sub cerul liber, iar ea a stat cinci zile cu mine acolo, ceea ce a fost absolut fantastic”, a povestit prinţul Harry.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter