Prințul Harry și Meghan Markle pregătesc botezul fiului lor, Archie

De Oana Savin, pe
Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să își boteze fiul, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Micuțul va fi botezat în capela St George de la Castelul Windsor, unde s-au căsătorit părinții săi.

Data exactă a evenimentului nu a fost încă anunțată, însă jurnaliștii britanici consideră că botezul lui Archie va avea loc în luna iulie. De aceeași părere este și Roya Nikkah, expertă în istoria dinastiei Windsor și corespondent regal.

Pentru botezul ducilor de Sussex va si folosită apă adusă din râul Iordan și va fi folosită Lily Font, o carafă din argint aurit folosită la botezul tuturor bebelușilor regali, începând cu prințesa Victoria, în 1841.

Archie va fi îmbrăcat cu acelaşi costum de botez purtat de verişorii lui, George, Charlote şi Louis. Este vorba despre costumul purtat de toţi cei şapte strănepoţi ai reginei Elisabeta a II-a la botezurile lor. Costumul reprezintă o replică a ţinutei pe care regina Victoria a comandat-o special pentru primul ei născut şi care s-a aflat în serviciul familiei regale britanice timp de 163 de ani.

La eveniment sunt așteptați ducii de Cambridge, prinţul Charles şi Camilla, mama lui Meghan Markle şi naşii copilului, alături de prieteni apropiaţi ai cuplului princiar.

Regina Elisabeta a II-a nu va fi prezentă la botez întrucât are alte obligații în acea perioadă.

Ca de obicei, pentru calitatea de naşi ai copilului sunt vizaţi unii dintre prietenii obişnuiţi ai ducilor de Sussex, fiind citate nume de celebrităţi, precum George şi Amal Clooney, Serena Williams, Jessica şi Ben Mulroney, Benita Litt, Eugenie de York, Amanda Kline şi Mark W. Galloway.

Totuși, George Clooney a declarat că el și soția sa cu siguranță nu vor fi nașii bebelușului regal.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter