Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de susținere pentru comunitatea LGBTQ+

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 03 iunie 2019, 17:26
Prințul Harry și Meghan Markle au transmis un mesaj de susținere pentru comunitatea LGBTQ+ pe contul lor oficial de Instagram.

La începutul Lunii Pride în Marea Britanie și Statele Unite, ducii de Sussex au postat mai multe imagini și au dat follow mai multor conturi de Instagram.

Continuând cu tradiția de a roti conturile pe care le urmărim bazate pe cauze și probleme sociale ce contează pentur noi: pentru luna iunie aprindem cu „mândrie” o lumină asupra PRIDE”, a scris cuplul regal pe rețeaua de socializare.

„Luna aceasta aducem un tribut conturilor ce susțin comunitatea LGBTQ+ , tineri și bătrâni, familiile și prietenii lor, conturi ce reflectă asupra trecutului și speră la un viitor mai bun. Stăm alături de voi și vă susținem. Pentru că este foarte simplu: iubirea este iubire”, se mai arată în mesajul ducilor.

Meghan și Harry au dat follow conturi de Instagram precum: LGBTQ, It Gets Better, Human Rights Campaign, Elton John AIDS Foundation, Trevor Project, Stonewall UK, AKT, PFLAG, SAGE, Pride și artistului Ruben Guadalupe Marquez.

La începutul lunii mai, Ducesa Meghan și Prințul Harry au anunțat că își vor folosi contul comun de Instagram pentru a urmări conturi ale cauzelor importante pentru ei. Luna trecută, au pus în lumină organizațiile caritabile pentru persoane cu probleme psihice.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter