Prințul Harry și Meghan Markle își înființează propria fundație caritabilă

De Oana Savin, pe
Prințul Harry și soția sa, Meghan, urmează să își înființeze o nouă fundație de caritate, după ce au renunțat la fundația comună cu Prințul William și Kate Middleton.

Această decizie pare ca o confirmare a informațiilor apărute în ultimul an privind o ruptură între cele două cupluri regale, notează The Mirror.

William și Kate se vor ocupa în continuare de organizația inițială de caritate, ce va fi redenumită Fundația Regală a Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Potrivit reprezentanților Fundației Regale, decizia a fost luată în urma unei reviziuri în structura sa, precizând că cele două cupluri vor continua să lucreze împreună în viitor, inclusiv la campania de sănătate mintală „Heads Together”.

Se pare că această decizie a fost luată pentru a „coordona mai bine” activitățile lor caritabile.

Meghan și Harry s-au separat de ducii de Cambridge în primăvara acestui an, moment în care au anunțat că își vor face prorpiul birou al administrației lor la Palatul Buckingham, cu un nou șef al departamentului de comunicare și un cont separat de Instagram.

De asemenea, ducii de Sussex s-au mutat din Palatul Kensington din Londra, locuința lui William și Kate. Cei doi locuiesc acum la Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter