Prințul Harry și Meghan Markle, ipostaze inedite pe o plajă din Australia

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Sâmbătă, 20 octombrie 2018, 23:43
Prințul Harry și Meghan Markle se află în acest moment în vizită în Australia în cadrul turneului regal. Ducii de Sussex au avut parte de momente emoționante, așa cum a fost întâlnirea Prințului Harry cu bătrâna Daphne Dunne, dar și de momente inedite, așa cum a fost plimbarea pe plaja mării.

Prințul Harry și Meghan Markle au avut parte de mai multe întâlniri importante în Sydnei, iar una dintre ele ne-a atras atenția în mod deosebit. Este vorba despre întâlnirea pe care au avut-o cu o comunitate de surferi, denumită OneWave, desfășurată pe plaja Bondi, pentru a sărbători ceea ce ei numesc Fluro Friday.

Meghan Markle si Printul Harry 1

Meghan Markle a atras din nou atenția cu ținuta sa, o rochie lungă în dungi, care-i lăsa la vedere umerii goi. Ținuta sa a costat nu mai puțin de 1100 de euro și este creația designerului australian Martin Grant. Ducii de Sussex au purtat ghirlande de flori la gât, au mers desculți pe plajă și s-au arătat deosebit de relaxați pe parcursul întregului eveniment.

Meghan Markle si Printul Harry 2

Soția Prințului Harry s-a simțit, fără îndoială, în elementul său având în vedere că una dintre temele abordate a fost întocmai yoga. Ducii de Sussex, conform ritualului s-au îmbrățișat cu cei prezenți, formând un cerc. Vezi mai multe imagini inedite de pe plajă cu Meghan Markle și Prințul Harry în galeria foto!

Citește și –  Tot ce trebuie să știi despre copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Citește și – Prințul Harry a îngenunchiat în fața unei bătrâne. Care este explicația gestului său

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter