Prințul Harry și Meghan Markle au ales caleașca pentru nunta regală

De Oana Savin, pe
Prințul Harry și Meghan Markle au alea caleașca cu care vor fi plimbați în ziua nunții lor, aceasta fiind o tradiție în familia regală.

Viitorii miri au ales un landou, dar au și o variantă de rezervă, în cazul în care va ploua.

Astfel, Prinţul Harry și Meghan Markle au cercetat colecția regală de trăsuri și calești și au optat pentru un landou Ascot, din 1880, unul dintre cele cinci tipuri de vehicule trase de cai, aflate în Grajdurile regale.

Mirii vor putea fi văzuți din caleașca regală, ce va fi escortată de un regiment de cavalerie al Casei Regale. Tot atunci ei vor avea ocazia să salute mulțimea adunată pe străzi.

După cununia religioasă de la capelă Castelui Windsor, prinţul în vârstă de 33 de ani şi fosta actriţă americană, în vârstă de 36 de ani, vor traversa Londra, apoi vor reveni la Windsor pentru recepţie.

Harry şi Meghan “aşteaptă cu nerăbdare această scurtă călătorie, care, speră ei, le va permite să-şi exprime recunoştinţa faţă de toţi cei care vor ieşi pe străzi pentru a profita de atmosfera acestei zile speciale”, menţionează într-un comunicat Palatul Kensington, reşedinţa oficială a mirilor.

Potrivit mai-marelui grajdurilor regale, caii aleși sunt cei care au trecut de mult prin botezul unor evenimente regale ce au implicat mulțimi mari de oameni.

Totuși, dacă va ploua în ziua nunții, cuplul regal va pleca cu o altă caleașcă denumită Scoția, ce are plafon din sticlă.

Citește și: Peste 100.000 de persoane din întreaga lume sunt așteptate la nunta regală de la Castelul Windsor

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, scrisoare către Prințul Harry: „Nunta aceasta este cea mai mare greșeală din istorie”

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter