Prințul Harry și Meghan, fotografie nemaivăzută de la nuntă

De Oana Savin, pe
Prințul Harry și Meghan au serbat doi ani de când s-au logodit și cu această ocazie au împărtășit cu fanii lor trei imagini importante din relația lor. Iar una dintre aceste fotografii este de la nunta regală ce a avut loc pe 19 mai 2018.

Ducii de Sussex, care au devenit părinți pe 6 mai, au postat pe Instagram trei fotografii: una din ziua logodnei lor, pe 27 noiembrie 2017, una din ziua nunții și una de când și-au făcut debutul ca o familie cu trei membri.

În portretul de la nuntă, fotograful Chris Allerton a surprins un moment în care Meghan și Harry tocmai se căsătoriseră la capela St George de la Castelul Windsor. Cei doi se îmbrățișează, iar Meghan are un zâmbet imens pe chip.

În această zi, în urmă cu doi ani: 27 noiembrie 2017, Prințul Harry și Meghan Markle au dat vestea logodnei lor, devenind mai apoi Înălțimile lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex! De atunci au celebrat aniversarea nunții lor și și-au întâmpinat fiul, Archie, pe această lume”, este mesajul care însoțește cele trei imagini.

Cuplul regal a realizat ședința foto pentru logodnă în Sunken Gardens, unul dintre locurile favorite ale Prințesei Diana.

Întrebați atunci de presă cum se simt, Harry a răspuns: „Încântat. Foarte bucuros că nu plouă”.

Foarte fericită”, a completat Meghan.

Când a fost întrebat când a știut că ea este aleasa, Harry a spus zâmbind: ”În primul moment în care ne-am întâlnit”.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter