Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single.php on line 52

Prințul Harry, prima declarație după ce a devenit tată: „A fost uimitor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 august 2019, 15:07

După ce au anunțat pe contul oficial de Instagram că au devenit părinții unui băiețel în dimineața zilei de 6 mai, Prințul Harry a făcut o scurtă declarație în fața presei britanice.

După ce au așteptat mai bine de 40 de săptămâni să-și strângă în brațe bebelușul, ziua cea mare a sosit pentru Meghan Markle și Prințul Harry. La mai puțin de un an de la nunta lor, cei doi au devenit părinții unui băiețel. Vestea a fost anunțată atât pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex, cât și prin viu grai de nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, care a stat de vorba cu presa prezentă la Windsor, potrivit Libertatea.

Radiind de fericire, Prințul Harry a mărturisit că a trăit o experiență extraordinară: ”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată.”

„Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a adăugat el, recunoscând faptul că nu s-au hotorât încă în privința numelui pe care îl va purta fiul său.

Jovial, cu un zâmbet larg pe față, proaspătul tătic a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și a bebelușului regal: ”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune despre copilul său că este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus Prințul Harry.

Bebelușul regal va fi prezentat lumii peste două zile

Prințul Harry a dezvăluit că peste două zile îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei regale britanice, cel de-al șaptelea în ordinea succesiuni la tron.

Meghan Markle a născut în dimineața zilei de 6 mai, la spitalul Portland din Londra. Acesta a cântărit 3 kilograme și 260 de grame la naștere.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter