Prințul Harry, mesaj emoționant pentru soția sa, Meghan

De Oana Savin, pe
Prințul Harry i-a transmis un mesaj emoționant soției sale, Meghan, care duminică a împlinit 38 de ani. Mesajul a fost postat pe contul de Instagram al ducilor de Sussex.

Aceasta a fost prima aniversare a lui Meghan din postura de mamă. Harry, Regina Elisabeta a II-a, Prințul Philip, Kate, William, Charles și Camilla i-au rat „La mulți ani” prin intermediul unor fotografii postate pe conturile lor oficiale.

„Îi urăm Înălțimii Sale Regale, Ducesa de Sussex, la mulți ani”, este mesajul care a apărut pe pagina de Instagram SussexRoyal, alături de o imagine cu Meghan.

În plus, lângă acest mesaj, a mai fost scris unul, din partea lui Harry: „La mulți ani uimitoarei mele soții. Îți mulțumesc că mă însoțești în această aventură! – Cu dragoste, H”.

De asemenea, Kate și Prințul William i-au transmis un mesaj cumnatei lor, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

Îi urăm la mulți ani Ducesei de Sussex!”, mesaj care însoțea o fotografie în care apar cele două cupluri regale.

 

View this post on Instagram

 

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎈

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Și pe contul oficial al reginei Elisabeta a fost scris un mesaj în onoarea soției prințului Harry: „La mulți ani Ducesei de Sussex. Ducesa s-a născut în această zi în 1981”.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday to The Duchess of Sussex. 🎂 The Duchess was born on this day in 1981. 📷 PA Images @sussexroyal

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Harry și Meghan s-au căsătorit pe 19 mai 2018, iar anul acesta pe data de 6 mai, au devenit părinți. Micuțul a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor și este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter