Prințul Harry a îngenunchiat în fața unei bătrâne. Care este explicația gestului său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 19 octombrie 2018, 12:10
Prințul Harry și Meghan Markle se află în acest moment în vizită în Australia în cadrul turneului regal. Ducii de Sussex au avut parte de multe momente emoționante, dar de departe cel mai puternic impact emoțional l-a avut întâlnirea cu bătrânica Daphne Dunne.

Între Prințul Harry și Daphne Dunne s-a legat o relație specială, iar acum acesta a fost peste măsură de fericit să o reîntâlnească:„Mă uitam după tine mai devreme și speram să fii aici. Mă bucur așa tare să te văd din nou” – i-a spus Prințul Harry bătrânei, îngenunchiind în fața acesteia și îmbrățișând-o.

Prințul Harry si Daphne Dunne 1

Copleșit de emoție, Prințul Harry i-a făcut cunoștință și lui Meghan Markle cu bătrâna, iar soția sa i-a urmat întocmai gestul și s-a așezat în genunchi în fața sa.

Prințul Harry si Daphne Dunne 2

Daphne Dunne are 98 de ani și se află în scaun cu rotile. Bătrâna a reușit să-l emoționeze până la lacrimi pe Prințul Harry când, în iunie anul trecut, la Sydney, când acesta a mers pentru a promova jocurile Invictus, aceasta l-a așteptat 7 ore în ploaie doar pentru a-l vedea.

Prințul Harry si Daphne Dunne

Daphne Dunne l-a felicitat pe Prințul Harry pentru că și-a găsit fericirea alături de o femeie frumoasă ca Meghan și, de asemenea, pentru că va deveni tată: „Mă bucur foarte mult că am întâlnit-o pe ducesa Meghan. Harry este un bărbat minunat și sunt atât de bucuroasă că și-a găsit fericirea. El pare foarte fericit. Mă bucur foarte tare pentru el. Ea este o fată minunată. I-am felicitat pentru copil și le-am zis că le doresc toată fericirea pe care o merită”, – a declarat uleterior bătrânica pentru presa din Australia.

Prințul Harry si Daphne Dunne 3

Daphne Dunne a făcut parte din serviciul Armatei Femeilor australiene și prima întâlnire cu Prințul Harry a avut loc la Opera din Sydnei, în anul 2015, atunci când l-a așteptat cu un braț de medalii militare, purtând în piept Crucea Victoria.

Citește și – Tot ce trebuie să știi despre copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Citește și – Reacția Prințului Harry când un fan a vrut să îi dea un cadou lui Meghan: „Ce crezi că faci?”

Sursă foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter