Prințul Harry a deprins un obicei neobișnuit de la tatăl său

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 06 noiembrie 2018, 10:47
Prințul Harry al Marii Britanii a deprins un obicei mai neobișnuit, dar frumos, de la tatăl său și consideră că toată lumea ar trebui să facă acest lucru și nu ar trebui văzut ca ceva nelalocul lui.

Cel mai mic fiu al Prințului Charles a dezvăluit că a fost tachinat după ce a deprins un obicei mai neobișnuit de la tatăl său. Acesta recunoaște că lui i se pare ceva normal întrucât l-a văzut pe Charles făcând acest lucru toată viața sa.

Este vorba despre ridicarea gunoiului de pe stradă, relatează The Mirror.

Într-un documentar ce marchează 70 de ani de la nașterea Prințului Charles, Harry a afirmat: „Obișnuiam să fiu luat în derâdere când ieșeam de la școală pentru că ridicam gunoiul de pe jos”.

Când mergi undeva la plimbare, dacă vezi ceva, îl ridici. Înainte să îmi dau seama, cineva spune: ce faci? Fac acest lucru pentru că sunt programat să fac asta deoarece și tatăl meu o face. De fapt, toți ar trebui să facem acest lucru”, a declarat Harry.

Totodată, Prințul William a dezvăluit că tatăl lor obișnuia să îi ducă la strâns gunoaie când erau mici.

Când se aflau în vacanță la Norfolk, Charles le dădea băieților bețe pentru strâns gunoiul și pungi de plastic și îi punea să curețe diferite zone.

Prințul Charles a vorbit deseori despre îngrijorările sale privind mediul înconjurător și plasticul, iar fiii săi i-au urmat exemplul.

Recent, Harry a spus că „nu mai există scuze” pentru poluarea cu plastic.

Nu mai putem continua să poluăm oceanele cu plastic sau alte deșeuri. Nu putem sta nepăsători în timp ce viața sălbatică dispare de pe Pământ și peștii dispar din oceane”, a explicat Prințul Harry.

Citește și: Prințul Harry i-a oferit un job unei studente din Noua Zeelandă

Citește și: Prințul Harry a îngenunchiat în fața unei bătrâne. Care este explicația gestului său

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter