Prințul Harry a plâns în ziua nunții. Motivul a fost un poem de dragoste scris de Meghan Markle

De Oana Dinu, pe
Prințul Harry a plâns în ziua nunții. Motivul a fost un poem de dragoste scris de Meghan Markle, pe care aceasta l-a citit în fața invitaților prezenți la recepția de la Frogmore House.

După ceremonia religioasă și recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a la castelul Windsor, nunta regală a continuat cu o recepție mai mică organizată de prințul Charles în cinstea mirilor, la Frogmore House de la Windsor, la care au fost prezenți aproxiamtiv 200 de invitați.

Pentru că tatăl ei, Thomas Markle, nu a putut participa la eveniment, Meghan a încălcat protocolul regal și a ținut un toast în fața celor prezenți la eveniment. Singura rudă apropiată a fostei actrițe americane a fost mama sa, Doria Ragland.

Un invitat a povestit pentru The Sun că Meghan l-a făcut pe Harry să plângă cu recitarea unui poem de dragoste pe care l-a scris pentru el și în care vorbește despre cum s-a îndrăgostit de el încă de la prima întâlnire și faptul că a fost binecuvântată să-l întâlnească: ”A fost cea mai specială parte a întregii zile și cea mai neașteptată. A citit poezia ca o actriță profesionistă ce este. Majoritatea celor din cameră erau cu ochii umezi când a terminat de citit ultimul vers. Harry părea foarte mândru și și-a șters o lacrimă. Meghan a vorbit despre prima lor întâlnire și cum s-a îndrăgostit la prima vedere. A spus că și-a dat seama că și-a întâlnit prințul și cât de binecuvântată și norocoasă se simte că a ajuns să găsească o dragoste atât de profundă.”

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018, la capela St. George de la castelul Windsor. După nuntă, aceștia au primit titlul de Ducele și Ducesa de Sussex.

Citește și:

Morgan Freeman, mesaj emoționat după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

Kylie Minogue a pozat nud la 50 de ani. Cum arată cântăreața

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter