Nepoatele Prințesei Diana, apariții de excepție la Festivalul de Film de la Cannes 2022

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 18:54

Nepoatele Prințesei Diana (n. 1961 – d. 1997), gemenele Lady Amelia Spencer și Lady Eliza Spencer (29 de ani), și-au făcut debutul pe covorul roșu al Festivalului Internațional de Film de la Cannes, la premiera peliculei „Top Gun: Maverick”. Amelia și Eliza sunt fiicele fratelui Dianei, Charles (58 de ani), al nouălea conte Spencer.

Nepoatele Prințesei Diana, apariții de excepție la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Prințesa Diana și-a făcut debutul în cadrul aceluiași festival de film în 1987, la 26 de ani, alături de Prințul Charles (73 de ani). Diana și Charles au fost căsătoriți între anii 1981 și 1996. Prințesa Diana s-a stins din viață pe 31 august 1997, în urma unui accident rutier petrecut în Paris, Franța. 

Surorile Spencer au purtat două creații ale designerului Alberta Feretti (71 de ani). Amelia a optat pentru o rochie neagră lungă, fluidă, cu volane și pliuri, în timp ce Eliza a purtat o rochie de asemenea neagră și lungă, dar cu detalii strălucitoare și cu talia marcată.

Amelia și Eliza aveau doar 5 ani când Prințesa Diana s-a stins din viață. „Întotdeauna am considerat-o mătușa noastră. Crescând în Africa de Sud, nu am avut idee cât de mult impact a avut în lume decât mult mai târziu în viață”, mărturisea Eliza în ianuarie 2021, pentru Tatler.

„A fost incredibil de caldă, iubitoare și mămoasă. Întotdeauna a făcut eforturi să se conecteze cu noi în copilărie. Avea talentul de a citi inimile copiilor”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce a făcut Prințul William când a aflat că mama lui, Prințesa Diana, a murit

Fotografie rară cu mama Prințesei Diana. Cine a publicat imaginea

Lanțul evenimentelor care au dus la moartea Prințesei Diana

Totodată, Eliza a povestit o întâmplare din trecut, o ieșire cu Diana la plajă, umbrită de prezența paparazzilor.

„Evident, era înfricoșător pentru noi, fiind atât de mici și neînțelegând ce se întâmpla. Dar a transformat totul într-un joc: cine ajunge prima la mașină. Era minunat cum ne proteja într-un mod în care să ne simțim în siguranță, nu speriate. Habar n-aveam ce făcea la acea vreme”, a povestit Eliza.

„În copilărie, am realizat pierderea enormă resimțită de tata și de restul familiei noastre. Mult mai târziu am realizat semnificația pierderii ei ca simbol în lume”, completat.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter