Bodyguardul Prințesei Diana, singurul supraviețuitor al accidentului din ’97, în public după o lungă absență. Cum arată și ce face acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 30 august 2022, 10:04

Trevor Rees-Jones, garda de corp a regretatei Prințese Diana și singurul supraviețuitor al accidentului din 1997 care i-a adus moartea ducesei de Wales, a fost recent surprins de paparazzi, după o lungă absență din atenția presei mondene. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, încă mai are vizibile cicatricile după teribilul accident produs în urmă cu un sfert de secol.

Trevor Rees-Jones a fost fotografiat pentru prima oară în ultimii cinci ani, în timp ce se afla la cumpărături cu soția sa, Ann Scott, profesoară de meserie, și cu cei doi copii pe care îi au.

Jones locuiește cu familia într-o casă, în valoare de 500.000 de lire sterline, din Oswestry, Shropshire, pe care a achiziționat-o în urmă cu patru ani.

Urmele de pe chipul său sunt o reamintire dureroasă a accidentului din paris, petrecut în data de 31 august 1997, în urma căruia Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al-Fayed, și-au pierdut viețile.

Bodyguardul Prințesei Diana, singurul supraviețuitor al accidentului din '97, în public după o lungă absență. Cum arată și ce face acum

Jones avea atunci 29 de ani și a suferit răni grave în zona capului și a pieptului în urma accidentului, petrecând zeci de zile în comă. Fața complet distrusă i-a fost reconstruită cu 150 de plăcuțe din titan de medici, după o fotografie veche de-a lui. După tragedie, bărbatul a suferit o amnezie profundă și o bună perioadă de timp a putut comunica doar vorbind în șoaptă sau prin intermediul scrisului.

În mod surprinzător, la șase luni după accident, Trevor Rees-Jones s-a întors să lucreze pentru tatăl lui Dodi Al-Fayed, Mohammed, dar câteva luni mai târziu și-a dat demisia pentru a se întoarce la viața liniștită de la țară, unde a lucrat o vreme într-un magazin cu articole sportive.

A lucrat apoi, o scurtă perioadă de timp, pentru Națiunile Unite și, ulterior, pentru un gigant american din industria petrolieră, ca șef al securității companiei texane Halliburton pentru Irak, în timpul războiului de acolo. În urmă cu cinci ani, s-a întors acasă, în Shropshire, și a primit funcția de șef global al securității la AstraZeneca, firma producătoare a vaccinurilor anti-COVID-19.

Viața lui este acum liniștită și fără evenimente. Cu siguranță, nu vrea să se expună în public și nu vorbește prea mult despre tragedia din 1997. A încercat să meargă mai departe și să-și continue viața. – a spus o sursă apropiată de Trevor, potrivit Daily Mail.

Trevor Rees-Jones a fost singurul supraviețuitor al acelui accident în care cea supranumită Prințesa Inimilor și-a pierdut viața, datorită airbag-ului care s-a declanșat la momentul impactului.

Bodyguardul Prințesei Diana, singurul supraviețuitor al accidentului din '97, în public după o lungă absență. Cum arată și ce face acum

După accident, Rees-Jones a spus că, practic, nu știe ce s-a întâmplat atunci și că ultimul lucru pe care și-l amintește este că a urcat în ziua respectivă, într-un Mercedes, care aștepta în fața hotelului Paris Ritz.

Și-a amintit, de asemenea, că Prințesa striga numele lui Dodi Al-Fayed, că un Fiat Uno alb urmărea Mercedesul și că șoferul mașinii, angajat de Fayed, Henri Paul, nu era vizibil beat.

Jones regretă și acum că nu-și poate aminti în detaliu ce s-a petrecut în acea zi.

Bodyguardul Prințesei Diana, singurul supraviețuitor al accidentului din '97, în public după o lungă absență. Cum arată și ce face acum

Aș fi vrut să știu ce s-a întâmplat. Sunt singura persoană rămasă în viață care a fost acolo și care ar fi putut spune tuturor ce s-a petrecut cu adevărat și nu-mi pot aminti nimic –  a dezvăluit bărbatul într-o carte biografică, “The Bodyguard’s Story”, publicată în 2000.

Citeşte şi: Soția lui Ilie Năstase, accident de echitație. Cum se simte Ioana

Citeşte şi: Lia Bugnar, primele declarații despre Theo Rose, actuala iubită a fostului ei partener, Anghel Damian

Citeşte şi: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au rupt logodna? Ce a postat asistenta TV în mediul online

Citeşte şi: INTERVIU. Dana Rogoz ne-a spus care sunt valorile pe care își dorește să le transmită copiilor ei

Prințesa Diana și-a pierdut viața în Paris, pe 31 august 1997, după ce mașina în care se afla cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed și cu garda de corp, Trevor Rees-Jones, a intrat în coliziune cu o altă mașină și s-a izbit de un pilon de susținere al tunelului în care se afla. Incidentul s-a petrecut în încercarea de a scăpa de o mașină în care se aflau paparazzi, care îi urmărea. Dodi și șoferul, Henri Paul, despre care s-a speculat că ar fi consumat alcool înainte de a se urca la volan, au murit pe loc. Prințesa Diana și Trevor au fost grav răniți, ajungând în spital în stare critică. Lady Di și-a pierdut viața în spital, la 36 de ani.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter