Prințesa Diana se temea pentru viața ei: „O vor face când mă voi afla într-un avion sau într-o mașină”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 30 ianuarie 2019, 18:00
Prințesa Diana se temea pentru viața ei, după ce creatorul de modă Giani Versace a fost ucis. Aceasta și-a exprima îngrijorările în fața fostului bodyguard al lui Dodi Fayed.

Lady Di se afla pe un yacht pe Marea Mediterană cu iubitul ei, Dodi Fayed, în iulie 1997 când a primit curetmurătoarea veste: bunul ei prieten și designer Gianni Versace fusese ucis în fața casei sale din Miami, împușcat de Andrew Cunanan.

Bărbatul a deschis focul, împușcându-l pe creatorul d emodă de două ori, în spatele capului, potrivit FBI.

Versace avea doar 50 de ani și se afla în vârful carierei sale când a fost omorât.

Diana era o bună prietenă de-a acestuia. Fotografii cu ea, la funeraliile lui Gianni în Milano, alături de Elton John, au făcut înconjurul lumii.

În dimineața în care Versace a murit, bodyguardul lui Dodi a găsit-o pe Prințesă pe puntea yachtului, privind marea, potrivit Mirror Online.

Crezi că îmi vor face și mie asta?”, l-ar fi întrebat Diana.

La scurt timp de la decesul designerului, ea a lansat un comunicat de presă în care spunea: „Sunt devastată de pierderea unui mare și talentat om”.

Pe atunci, Diana se temea că va avea o sortă similară cu cea a lui Gianni Versace.

Și-a exprimat îngrijorarea că va fi ucisă într-un fel de conspirație potrivit mai multor surse, inclusiv a unei scrisori adresă lui Paul Burrell.

O vor face când mă voi afla într-un avion mic, în mașină când conduc sau într-un elicopter”, i-a spus ea designerului Roberto Devorik.

După doar șapte săptămâni, Diana și Dodi au fost uciși într-un accident de mașină la Paris. Prințesa avea doar 36 de ani.

Cuplul a murit în momentul în care mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp dintr-un pasaj subetarn, în capitala franceză în august 1997.

În accident și-a pierdut viața și șoferul, Henri Paul, care se spune că ar fi avut o alcoolemie dublă față de cea permisă. Singurul supraviețuitor a fost bodyguardul Trevor Rees.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter