Prințesa Beatrice este însărcinată. Nepoata reginei Elisabeta a II-a va deveni mamă în toamna acestui an

De Unica.ro, pe
Prințesa Beatrice, una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, este însărcinată. Anunțul a fost făcut de Casa Regală pe rețelele de socializare.

Prințesa Beatrice de York (32 de ani) este însărcinată cu primul copil. Fiica cea mare a prinţului Andrew şi a ducesei de York, Sarah Ferguson, s-a căsătorit în iulie 2020, în plină pandemie de COVID-19, cu afaceristul Edoardo Mapelli Mozzi (38 de ani). Ceremonia a avut loc la Capela Reaglă de pe domeniul Castelului Windsor, într-un cadru restrâns. Cei doi se logodiseră în septembrie 2019, în timpul unui weekend romantic în Italia.

Casa Regală a anunțat pe rețelele de socializare că prințesa Beatrice și soțul ei se pregătesc să devină părinți în toamna acestui an. Bărbatul mai are un băiețel din relația cu Dara Huang.

„Alteţa Sa regală prinţesa Beatrice şi Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil în toamna acestui an. Regina a fost informată, iar ambele familii sunt încântate de această veste”, se arată în comunicatul de presă publicat de Palatul Buckingham.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Prinţesa Beatrice ocupă locul al nouălea în ordinea de succesiune la tron, iar bbeluşul ei va fi cel de-al 12-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Ce i-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, Lidiei Buble după despărțirea de tatăl ei

Actorul Charles Grodin a murit la 86 de ani

Copiii Adelei Popescu, certați de străini în parc că sunt prea gălăgioși. Ce reacție a avut actrița

Cine sunt concurenții sezonului 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Prințesa Beatrice a dezvăluit că suferă de dislexie

Prințesa Beatrice a dezvăluit că suferă de dislexie și a povestit că această afecțiune i-a cauzat și încă îi cauzează probleme în viața de zi cu zi.

„Ca dislexică cred că am posibilitatea de a vedea lucrurile diferit, pot găsi soluții pentru diferite probleme, găsesc noi moduri de a face lucrurile, experimentez și am spirit antreprenorial”, a explicat Beatrice în urmă cu mai mult timp.

„Se dezvoltă odată cu tine, crește. Este parte din tine, este parte a modului în care se dezvoltă creierul tău. Nu este ceva în neregulă cu tine. Este o parte grozavă a felului în care îți funcționează creierul, iar creierele tuturor funcționează incredibil de diferit. Nu este nimic în neregulă” a mai spus ea.

Deși acum este foarte încrezătoare în forțele proprii, ea a mărturisit că s-a simțit diferită la școală, când prietenii și colegii ei învățau mult mai ușor ca ea.

„Am fost norocoasă, am mers la o școală care m-a susținut, dar învățatul a fost plin de provocări. Îmi amintesc că aveam cărți colorate care ne arătau cât de înaintat era nivelul de lectură, iar eu mă aflam mereu la cărțile albe. Prietenii mei aveau cărțile galbene sau verzi. Erau cu mult înaintea mea”, a povestit prințesa.

Atunci a început să își pună tot felul de întrebări: „Nu sunt suficient de bună? Nu sunt suficient de deșteaptă? De ce nu sunt ca ceilalți?”.

Prințesa Beatrice a lucrat cu copiii care suferă de dislexie pentru a-i ajuta să înțeleagă că aceasta nu este o dizabilitate.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter