Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle a împlinit 3 ani! Mesajul Reginei pentru Archie

De Adelina Duinea, pe

Fiul Prințului Harry (37 de ani) și al lui Meghan Markle (41 de ani), Archie Harrison, a împlinit azi 3 ani. Perechea mai are o fiică, Lilibet-Diana, născută pe 4 august 2021.

Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle a împlinit 3 ani! Mesajul Reginei pentru Archie

După ce, la începutul anului 2020, și-au anunțat retragerea din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice, Harry și Meghan s-au mutat în Santa Barbara, California, SUA.

Așadar, Archie va fi aniversat în America, o dezamăgire pentru străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a (96 de ani), care nu l-a mai văzut în persoană din noiembrie 2019. Pe fiica perechii, Regina nu a întâlnit-o niciodată, însă a văzut-o prin intermediul apelurilor video.

Luna trecută, Prințul Harry mărturisea că va încerca să participe la Jubileul de Platină al Reginei (70 de ani de domnie) alături de Meghan și de copiii lor, dar că este îngrijorat din pricina securității. După retragere, cuplul a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Meghan Markle, alegere vestimentară neinspirată la cel mai recent eveniment caritabil

Ce a făcut Prințul William când a aflat că mama lui, Prințesa Diana, a murit

Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

Meghan Markle, atacată din nou de propria familie. Ce a spus fratele ei vitreg despre ea

Ducii de Cambridge, Kate Middleton (40 de ani) și Prințul William (39 de ani), i-au urat „La mulți ani!” lui Archie în mediul online, în dreptul unui portret de familie de la botezul acestuia.

„Îi urăm o aniversare de 3 ani foarte fericită lui Archie azi 🎈🎂”, au scris.

„Îi dorim lui Archie Mounbatten-Windsor o zi de naștere foarte fericită”, a transmis și Regina, în dreptul fotografiei momentului în care l-a cunoscut pe Archie.

Anul trecut, de Crăciun, Regina i-a oferit cadou lui Archie un aparat de preparat gofre. „Bunica mea ne-a întrebat ce vrea Archie de Crăciun, iar Meg a spus că un aparat de gofre, așa că asta ne-a trimis. Acum, la micul dejun, Meg prepară un mix organic, îl pune în aparat și sunt gata. Archie îl adoră”, povestea Prințul Harry în februarie 2021.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter