Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 11 decembrie 2019, 15:37
Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă după ce numele tatălui ei, Prințul Andrew al Marii Britanii, a fost implicat în scandalul de pedofilie în care omul de afaceri american Jeffrey Epstein a fost acuzat de trafic de sex și pedofilie.

Nu doar că această asociere l-a făcut să se retragă din viața publică, dar se pare că scandalul de pedofilie în care este implicat Prințul Andrew o afectează și pe fiica acestuia, Beatrice, care urmează să se căsătorească anul viitor.

Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă

Prințul Andrew

Fiul preferat al reginei Elisabeta se află în centrul atenției în presa din Marea Britanie, după ce a fost asociat cu Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie. Prințul Andrew a fost nevoit să se retragă din viața publică după ce a acordat un interviu pentru BBC în care a vorbit despre prietenia lui cu Epstein, care s-a sinucis în închisoare. Acesta a afirmat că îi pare rău pentru prietenia cu Epstein, însă nu a arătat niciun pic de compasiune față de victimele omului de afaceri american.

În prezent, tatăl Prințesei Beatrice este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 17 ani, în anul 2001, când Epstein o trafica pentru sex. Pe de altă parte, Prințul Andrew continuă să nege orice contact sexual cu tânăra Virginia Giuffre și susține că nu își amintește de ea. Totuși, există o fotografie în care acesta apare ținându-și mâna în jurul mijlocului tinerei.

Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă

Prințul Andrew și Virginia

Cât despre petrecerea de logodnă a Prințesei Beatrice, potrivit Daily Mail, ea și logodnicul ei, Edo Mapelli Mozzi, intenționau să organizeze petrecerea într-un restaurant din Londra, pe 18 decembrie. Dar cei doi au schimbat data din cauza „temerilor că vor fi prea mulți fotografi în afara restaurantului căutându-l pe el (Prințul Andrew)”.

Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă

Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi

Cuplul regal va organiza petrecerea de logodnă la o altă dată ce nu va fi făcută publică. Prințesa Beatrice, în vârstă de 31 de ani, și Edoardo Mapelli Mozzi (36 ani), s-au logodit anul acesta, după o relație de doar 11 luni.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter