Prin ce trece Gabriela Prisăcariu în a opta lună de sarcină: „De dimineață m-a luat… Am crezut că nasc!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 iulie 2021, 16:32

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) vor deveni părinți pentru prima dată peste o lună. Cei doi așteaptă cu nerăbdare marele moment în care își vor ține copilașul în brațe. Până va veni momentul nașterii, Gabriela este foarte activă în mediul online și le povestește aproape zilnic fanilor prin ce trece de când a rămas gravidă.

Cea mai recentă “peripeție” povestită de soția lui Dani Oțil pe rețelele de socializare a fost legată de un cârcel care a surprins-o într-o dimineață și i-a stricat somnul.

„Că tot mă lăudam eu ce bine dorm, ei bine de trei nopți canapeaua este cea mai bună prietenă a mea. De dimineață, pe la ora 6, m-a luat un cârcel, am crezut că nasc direct. În rest, e frumos să fiu însărcinată în luna a opta, îmi place mult!”, a spus proaspăta doamna Oțil, într-un InstaStory.

 

Citeşte şi: De ce s-a dus, de fapt, Cristina Cioran la mare în timp ce fetița ei este în spital

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, despre trucurile ei de înfrumusețare: „Îmi fac supradoze intravenoase cu vitamine și minerale”

Citeşte şi: Cât a costat inelul de logodnă primit de Antonia de la Alex Velea

Citeşte şi: Romanița Iovan, apariție incendiară în costum de baie. Cât de bine arată la 56 de ani!

Dani și Gabi au spus de nenumărate rânduri că își doreau să devină părinți.

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, spunea Gabriela Prisăcariu, acum câteva luni.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în primăvară

Dani Oțil și iubita lui s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai 2021. Nașii de cununie ai cuplului au fost Roxana Ionescu, fosta prezentoatoare de televiziune cunoscută drept Mama Natură, și soțul său, Tinu Vidaicu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter