Primele schițe cu rochia de mireasă pe care o va purta Meghan Markle

De Amelia Matei, pe
Nunta Prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle va avea loc pe data de 19 mai 2018, iar viitoarea mireasă a primit deja primele schițe cu potențiala ei rochie.

Designerul israeilian Inbal Dror a confirmat faptul că a fost contactată de familia regală britanică pentru a trimite schițele unor rochii de mireasă, lucru pe care l-a şi făcut deja. Însă Dror nu a oferit detalii despre ţinută. „Din păcate, este secret şi nu vă pot da detalii despre schiţa rochiei”, a explicat ea.

Cu toate acestea, jurnaliștii de la tmz.com au obținut cele trei schițe. În timp ce Kate Middleton a ales o creație Alexander McQueen, cu o linie simplă, Meghan Markle merge pe un model total diferit. Designerul i-a propus rochii tip sirenă, care să îi sublinieze talia. Cu toate acestea, la fel ca în cazul predecesoarelor sale, Prințesa Diana, Camilla Parker și Kate Middleton, rochia fostei actrițe va avea mânecile lungi, o tradiție ce trebuie respecrată de toate femeile care se căsătoresc în sânul familiei regale.

Creațiile designerului israelian sunt estimate la circa 800 de dolari – 10000 de dolari.

Meghan s-a îndrăgostit de creaţiile lui Dror după ce a văzut o rochie realizată de acesta, care a fost purtată de Beyonce la premiile Grammy în 2016. O creaţie similară a fost purtată şi de actriţa Naomi Watts.

Amintim că rochia purtată de Kate Middleton în ziua nunții sale a fost estimată la 500 mii de dolari, dar trebuie menționat faptul că Inbal Dror cu siguranță va avea concurență și că acesta nu este unicul creator care se va lupta pentru a o îmbrăca pe viitoarea soție a Prințului Harry.

Citește și – Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc atât de curând

Citește și – 8 lucruri pe care trebuie să le știi despre Meghan Markle, viitoarea Ducesă de Sussex

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter