Primele poze cu fetița Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au făcut publice primele poze cu fetița lor, Elena Carolina. Cei trei au pozat în familie pentru cel mai recent număr al unei reviste glossy.
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu împreună cu micuța Elena Carolina, în vârstă de trei luni, au pozat la un picnic în curtea Palatului Mogoșoaia. locul unde în curând va avea loc și botezul.
Cu această ocazie, cei doi au povestit cum s-a schimbat viața lor de când a venit pe lume micuța.
„Lucrurile au venit de la sine. Am capatat parca de Sus o stiinta si o putere noua de adaptare, un instinct matern care simt ca s-a activat in mine. Am stiut efectiv ce sa fac, in ce moment, inca de cand s-a nascut, chiar daca la inceput eram destul de speriata, pentru ca suferisem operatia de cezariana care a fost destul de traumatizanta. Alexandru a si asistat la ea, nu stiu cum si-a facut curaj, dar a fost acolo. Si recuperarea a fost dificila, dar eu am fost foarte puternica, zic eu, si m-am surprins pana si pe mine cu dorinta asta de-a trece peste ce-a fost greu si de-a fi langa cea mica, atunci cand avea nevoie de mine”, a declarat Alina pentru revista OK! în paginile căreia apar și fotografiile.
Primele poze cu fetița Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu
Alina a mai povestit că a fost foarte bucuroasă să-și poată alăpta fetița, mai ales că nașterea a avut loc prin cezariană.
Artista și soțul ei s-au daptat imediat la la programul Carolinei, mai ales că acum ea doarme destul de mult, iar mama se poate odihni suficient. ”Pana acum o luna, ma trezeam din doua in doua ore ca sa alaptez. Acum ne lasa sa dormim”
Ajutorul de nădejde este, așa cum era de așteptat, bunica, mama Alinei Sorescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter