Primele fotografii cu Alina-Maria, soția fostului Principe Nicolae, însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 iulie 2020, 16:33
Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria, au anunțat chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului, că vor deveni părinți pentru prima dată, iar acum le-au făcut o surpriză tuturor publicând primele fotografii cu burtica de gravidă.

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria s-au fotografiat în lanul de lavandă, iar imaginile au fost apreciate de fani care le-au transmis urări și complimente viitorilor părinți: “Bucuria noastră” – a scris fostul Principe alături de imagini. Alina-Maria este însărcinată în patru luni și va naște în luna noiembrie a acestui an.

Nepotul regelui Mihai I a transmis printr-un comunicat de presă pe pagina lui de Facebook că el și soția sa, Alina-Maria, vor deveni părinți: “Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, – a fost mesajul fostului Principe prin care a anunțat că va deveni tată pentru a doua oară, fiind binecunoscut faptul că acesta mai are o fetiță dintr-o relație anterioară.

Nicolae, în vârstă de 35 de ani, și Alina Binder s-au căsătorit civil în Anglia, în 2017, iar în septembrie 2018 s-au cununat religios la Sinaia. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, dar au surprinși împreună pentru prima dată în 2016 la un botez. Pe 19 iulie 2017, când a fost cerută în căsătorie, Alina a primit de la Nicolae un inel de logodnă cu diamante și un safir, având inscripționate numele celor doi și data cererii în căsătorie.

Citește și – Laurențiu Reghecampf face prima declarație despre relația Anamariei Prodan cu Dan Alexa

Nicholas Medforth-Mills primise titlul de „Principe al României” în 2010, dar acesta i-a fost retras de către bunicul său, regele Mihai I, în 2015. Totodată, Nicolae a fost exclus din succesiunea la Corona României, unde era al treilea, după Mihai I și Principesa Margareta.

Citește și – Carmen Harra, previziuni sumbre despre coronavirus: ”Va fi o experiență catastrofală pentru omenire”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter