Fostul principe Nicolae a anunțat botezul fiului său. Unde va avea loc evenimentul

De Unica.ro, pe

Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria, au anunțat că își vor boteza fiul sâmbăta viitoare. Micuțul va purta nume străbunicului său, Mihai.

Nicolae al României și Alina-Maria se pregătesc să-și creștineze cel de-al doilea copil. Mihai a venit pe lume în luna aprilie, la Spitalul Polizu din București. Cuplul mai are o fetiță, Maria-Alexandra, care s-a născut în data de 8 noiembrie 2020.

Nepotul regelui Mihai I și soția lui și-au botezat fetița la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş și au purtat costume populare. Pentru băiețel au ales să facă slujba de creștinare la Alba Iulia.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

50 de ani de la imortalizarea fotografiei „Fata Napalm”. Ce s-a întâmplat cu fetița din imagine

Vlăduța Lupău se va muta în curând în noua casă. Cum arată și unde se află

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Fostul principe Nicolae a anunțat botezul fiului său. Unde va avea loc evenimentul

Nicolae al României și Alina-Maria a României sunt încântați să anunțe săvârșirea Tainei Sfântului Botez fiului lor, Mihai, la Catedrala încoronării din Alba lulia, în data de 18 iunie 2022, ora 11.00. Ceremonia religioasă va fi urmată de o recepție la care vor participa invitați din România și de peste hotare. NIHIL SINE DEO! (n.red – Nimic fără Dumnezeu!), a scris Nicolae al României pe contul său de Facebook.

Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit civil în Anglia, în 2017, iar în septembrie 2018 s-au cununat religios la Sinaia.a Sinaia.

Prințul Nicolae al României mai are o fetiță, care s-a născut în 2016, din relația cu Nicoleta Cîrjan. Nepotul regelui Mihai și-a recunoscut fetița în 2019, în urma testelor de paternitate și și-a asumat responsabilitatea legală față de Iris Anna.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter