Nicolae al României și soția lui, Alina, și-au botezat fiica

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 20:04

Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, Nicolae al României și soția lui au devenit părinți pentru prima oară. Soția lui, Alina-Maria de Roumanie, a dat naștere unei fiice, Maria Alexandra.

Nicolae al României și soția lui, Alina, și-au botezat fiica

Fiica perechii a fost creștinată în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș, iar ceremonia a fost una foarte restrânsă, informează Spynews.

„Cu bune și rele, experiența este una absolut minunată. Noi ne-am adaptat foarte bine și, chiar dacă sunt și nopți cu mai puțin somn, ne bucurăm de fiecare clipă petrecută cu cea mică. I-am amenajat celei mici camera ei, însă doarme și cu noi”, a declarat fostul principe, după naștere, pentru Adevărul.

„Ne dorim cel puțin doi copii. O să luăm totul pas cu pas, progresiv. Nu știu dacă știți, dar se schimbă viața foarte mult când vine un copil în viața ta”, mai spunea în urmă cu ceva timp.

Cum au ales numele?

„În primul rând, am vrut să aibă nume ce ne plac nouă. Am făcut fiecare dintre noi o listă și pe ambele liste au apărut numele Alexandra și Maria. A fost într-un fel o coincidență specială că Maria a fost regina României. Pe soția mea o cheamă Alina-Maria. Iar mătușa mea are și prenumele Maria. Ne place mult acest prenume. Legat de prenumele Alexandra, pe nașa noastră de căsătorie o cheamă Alexandra. Plus că a mai fost principesa Ileana care și-a luat numele monastic Maica Alexandra”, a mai dezvăluit fostul principe, tot pentru Adevărul.

Nuntă regală de vis în Sinaia

Nicolae al României și Alina Binder s-au căsătorit pe 30 septembrie 2018, în Sinaia. Sute de oameni, turiști sau localnici, au venit să îi vadă și să-i felicite pe miri.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, nu a venit la nuntă. Nici mama lui Nicolae, Principesa Elena, nu i-a fost alături. Cei doi miri și-au făcut apariția la prânz, la Biserica „Sfântul Ilie” din Sinaia. Rochia de mireasă a Alinei a fost realizată de Casa Parlor.

Foto: Instagram / David Niviere

Citește și:

Cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa „Angels”? Este mama a 5 copii

Geanina Ilieș și-a făcut rinoplastie. Cum arată prezentatoarea TV acum?

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter