Fetița fostului principe Nicolae a împlinit un an. Cum arată acum strănepoata regelui Mihai

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 noiembrie 2021, 15:01

Fetița principelui Nicolae și a soției sale, Alina-Maria, a împlinit un an. Cu această ocazie, nepotul regelui Mihai a publicat o serie de imagini pe rețelele de socializare.

Maria-Alexandra a venit pe lume în data de 7 noiembrie 2020. Pentru a sărbători un an de la venirea pe lume a micuței lor, Nicolae și soția lui, Alina-Maria, au făcut o ședință foto și au urcat câteva fotografii pe rețelele de socializare, spre bucuria admiratorilor lor.

Acum un an, viața noastră s-a schimbat. Eu și soția mea, Alina-Maria de Roumanie, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, pe fiica noastră! La mulți ani, Maria – Alexandra!, a scris fostul principe în dreptul imaginilor.

„La mulți ani! Frumoși, luminoși și binecuvântați, Alteța Sa Regală Principesa Maria-Alexandra!”, „La mulți ani binecuvântati strănepoatei Regelui Mihai! Iar el să vegheze de sus asupra familiei voastre!”, „La mulți ani frumoși, micuță prințesă! Să ai o copilărie minunată!”, sunt doar câteva dintre miile de mesaje transmise de internauți.

Citește și: De ce au divorțat Julia Chelaru și Bogdan Jianu

Cum a slăbit actorul Bogdan Talașman, din „Adela”, 50 kg în șapte luni

„Au crezut Răzvan și Dani că sunt gravidă”. Theo Rose, motivul pentru care i s-a făcut rău înainte de emisiune

Cum a fost pentru Nicole Cherry să crească într-o familie de romi: „Nu aș schimba nimic”

Ce a spus nepotul regelui Mihai despre viața de tată

În noiembrie 2020, la scurtă vreme după ce a devenit tată a doua oară, fostul principe Nicolae a vorbit pentru adevărul.ro despre fetiţa sa şi despre modul în care i s-a schimbat viața odată cu venirea ei pe lume.

Este o bucurie foarte mare şi nu ne vine să credem ce minune avem lângă noi. Un bebeluş cu tot caracterul ei deosebit. E pur şi simplu minunat. Este o bucurie atât de mare încât nu poate fi rezumată în cuvinte. Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mându de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. (…)

Cea mică este liniştită. Avem noroc (Râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum. (…) Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată. Noi ne-am adaptat foarte bine şi, chiar dacă sunt şi nopţi cu mai puţin somn, ne bucurăm de fiecare clipă petrecută cu cea mică. I-am amenajat celei mici camera ei, însă doarme şi cu noi, a dezvăluit în urmă cu un an fostul principe.

Fiica cea mare a fostului principe Nicolae are cinci ani

Nepotul regelui Mihai I al României mai are o fetiță, în vârstă de cinci ani. Iris Anna locuiește în Brașov, alături de mama ei, Nicoleta Cîrjan. Micuța a fost recunoscută de Nicolae în primăvara anului 2019.

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei.

Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată.

Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying, am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect, a scris acesta în data de 27 mai 2019, în mediul online,

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter