Prima imagine de la botezul fiicei fostului principe Nicolae

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 ianuarie 2021, 12:16

Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, Nicolae al României și soția lui, Alina-Maria de Roumanie, și-au botezat fiica. Maria-Alexandra s-a născut în data de 7 noiembrie a anului 2020.

Recent, în mediul online, fostul principe a publicat un comunicat de presă alături de prima fotografie de la eveniment. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Prima imagine de la botezul fiicei fostului principe Nicolae

„Sâmbătă 23 ianuarie 2021, la Mănăstirea Curtea de Argeș, în noua Catedrală Arhiepiscopală cu hramul Sfintei Mucenițe Filofteia și Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, s-a săvârșit Taina Sfântului Botez Mariei-Alexandra, fiica mea și a soției mele, Alina-Maria de Roumanie.

Alături de nași și Familia mea, au participat prieteni, oameni apropiați din diferite colțuri ale țării și din străinătate. Prin ținuta aleasă pentru acest eveniment, costumul popular tradițional, am dorit să exprimăm dragostea și respectul pentru valorile românești.

Precum și speranța ca fiica noastră, împărtășind aceeași prețuire, să continue opera Reginei Maria. Invitații au purtat costume autentice de Argeș, Bristrița, Câmpulung-Muscel, Drăguș, Vâlcea …”, a arătat comunicatul. În aceeași zi în care au anunțat botezul, marți, 26 ianuarie 2021, Alina a împlinit 33 de ani.

„Cu bune și rele, experiența [de noi părinți] este una absolut minunată. Noi ne-am adaptat foarte bine și, chiar dacă sunt și nopți cu mai puțin somn, ne bucurăm de fiecare clipă petrecută cu cea mică. I-am amenajat celei mici camera ei, însă doarme și cu noi”, a declarat fostul principe, după naștere, pentru Adevărul.

„Ne dorim cel puțin doi copii. O să luăm totul pas cu pas, progresiv. Nu știu dacă știți, dar se schimbă viața foarte mult când vine un copil în viața ta”, mai spunea în urmă cu ceva timp.

Cum au ales numele?

„În primul rând, am vrut să aibă nume ce ne plac nouă. Am făcut fiecare dintre noi o listă și pe ambele liste au apărut numele Alexandra și Maria. A fost într-un fel o coincidență specială că Maria a fost regina României.

Pe soția mea o cheamă Alina-Maria. Iar mătușa mea are și prenumele Maria. Ne place mult acest prenume. Legat de prenumele Alexandra, pe nașa noastră de căsătorie o cheamă Alexandra.

Plus că a mai fost principesa Ileana care și-a luat numele monastic Maica Alexandra”, a mai dezvăluit fostul principe, tot pentru Adevărul.

Foto: Facebook / David Niviere

Cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa „Angels”? Este mama a 5 copii

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Mama Annei Lesko a fost internată pentru a doua oară din cauza COVID-19

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter