Fiica cea mare a fostului principe Nicolae a împlinit 5 ani. Cum arată Iris Anna, fetița pe care a recunoscut-o în 2019

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 11:27

În prezent, în Brașov, Nicoleta Cîrjan își creste fiica, pe Iris Anna, strănepoata regretatului Rege Mihai I. Micuța a fost recunoscută de Nicolae al României în primăvara anului 2019.

Fiica cea mare a lui Nicolae al României a împlinit 5 ani

Iris Anna a împlinit marți, 9 februarie 2021, 5 ani. „9 Februarie 2021. 5 ani de când sunt privilegiată să cresc. Să mă cresc pe mine, să o îngrijesc și să o iubesc pe ea. La mulți ani, minunea mea!

Ești așa de faină, iar eu sunt cea mai norocoasă din lume să fiu mămica ta! Copiii au fost cei mai fericiți. Părinții i-au lăsat la poartă, eu am trecut cu bine testul de animatoare petrecere de grădi”, a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook.

Nicolae al României și-a recunoscut fiica în mai 2019

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei.

Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată.

Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying, am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris, în data de 27 mai 2019, în mediul online, Nicolae al României.

„Nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar și prin tragere la sorți).

Acum, întrebare de 10 puncte pentru toți cârcotașii mei: dacă are intenții bune referitor la copilul lui, de ce refuză să facă două teste?”, mai mărturisea Nicoleta Cîrjan, potrivit Digi 24.

În septembrie 2018, Nicolae al României s-a căsătorit cu Alina Binder. Perechea are împreună o fiică, Maria Alexandra, născută în noiembrie 2020. Prințesa a fost botezată sâmbătă, 23 ianuarie 2021.

Foto: Instagram

Citește și:

Prezentatoarea Pro TV Ramona Păuleanu este însărcinată! Primele imagini cu burtica

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter