Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

De Unica.ro, pe
Thomas Markle a făcut o primă declarație după ce a aflat că va deveni din nou bunic. Prințul Harry și Meghan au anunțat chiar de Valentine's Day că așteaptă cel de-al doilea copil. 

După ce prințul Harry și soția sa, Meghan, au anunțat că vor deveni din nou părinți, tatăl ducesei de Sussex a transmis un mesaj emoționat prin intermediul unui interviu la CBS.

„Îi doresc lui Meghan naștere ușoară și sper să fie fericiți. Sper ca într-o zi să-mi văd nepoții” a spus Thomas Markle, în vârstă de 71 de ani. Acesta se teme că nu va mai trăi ca să-și vadă urmașii, a mai spus el din casa sa din Rosarito, Mexico, potrivit The Sun. Bărbatul a mărturisit în repetate rânduri că suferă de mai multe afecțiuni, cum ar fi obezitate morbidă, probleme pulmonare și la inimă.

Citește și: Thomas Markle a dezvăluit adevăratul motiv din spatele neînțelegerilor cu Meghan și Harry

Deși Thomas Markle locuiește la doar câteva sute de kilometri de cuplul regal, acesta nu și-a văzut niciodată primul nepot, pe Archie, din cauza divergențelor dintre el și fiica sa. Bărbatul nu a mai vorbit cu Meghan din 2018, chiar înainte de nunta regală.

Scandalul dintre Meghan și Thomas Markle

Unul dintre motivele scandalului dintre Meghan și Thomas Markle a fost că bărbatul a dat unei publicații britanice un fragment dintr-o scrisoare personală, pe care Meghan i-a trimis-o. Aceasta a dat în judecată Mail on Sunday și săptămâna trecută a câștigat procesul la Înalta Curte din Londra.

Însă disputa între ei a pornit în mai 2018, atunci când Thomas Markle a luat decizia de a nu-și mai conduce fiica la altar după ce s-a aflat că a primit bani pentru a se lăsa fotografiat de paparazzi. În ciuda insistențelor familiei regale de a nu mai vorbi cu presa, acesta a continuat să dea declarații și și-a jignit fiica public în repetate rânduri.

“Toată lumea îi laudă pentru cât de grațioși și minunați sunt, dar nu sunt deloc minunați cu familia lor. Asta e ipocrizie. Nu poți să creezi o imagine despre tine ca fiind o persoana caritabilă și apoi să îți marginalizezi întreaga familie. Felul în care se poartă cu mine lasă multe de dorit”, spunea Thomas Markle la acea vreme.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil

De când a aflat că fiica sa urmează să se căsătorească cu printul Harry, Thomas Markle și copiii lui au încercat să profite la maxim de acest lucru pentru a atrage atenția presei și pentru a câștiga bani frumoși de pe urma declarațiilor lor. Profund rănită de comportamentul lui, Meghan a decis să taie orice mod de comunicare cu tatăl ei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter