Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 martie 2021, 11:24

Dani Oțil (40 de ani) și iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani), vor deveni părinți. În mediul online, prezentatorul TV a publicat prima imagine cu burtica iubitei lui duminică, 28 martie 2021.

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

În emisiunea Neața cu Răzvan și Dani de a doua zi, 29 martie, Răzvan Simion i-a felicitat pe viitorii părinți. „Să fie într-un ceas bun, felicitări! Bravo, bă, o să avem un nepoțel”, a mărturisit Simion. Timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Dani și Gabriela știu sexul bebelușului, dar îl vor dezvălui peste o lună.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… Hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi…o să avem un copil 🤗

Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede 😎”, a scris Dani în mediul online, în dreptul unei imagini în care apare burtica logodnicei lui. „Am tot primit mesaje de genul: «Să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!»” Provocare acceptată!”, a scris și Gabriela pe Instagram, în dreptul aceleiași imagini.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile.

Cum a reacționat mama lui Dani Oțil când a aflat că prezentatorul se căsătorește?

Cea mai bucuroasă a fost mama prezentatorului TV. Aceasta dorindu-și de ceva timp ca fiul ei să se căsătorească. „A plâns mama când i-am zis, dar nu știu dacă a plâns de bucurie sau de … Am pus inelul la cală. Nu am simțit să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă și eu visam să-l dau la o mare albastră.

Citește și:

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Prințul Albert al II-lea de Monaco, deranjat de interviul lui Harry și Meghan

Actrița Ashley Tisdale a născut! Ce nume deosebit poartă bebelușul

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult și m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeași zi când îl bați pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil anul trecut, potrivit OK! Magazine.

Dani Oțil: „Îmi doresc copii în primul rând”

În 2019, într-un interviu oferit jurnalistei Cristina Stănciulescu, întrebat dacă își dorește o familie, Dani a mărturisit: „Da. Îmi doresc copii în primul rând. Chiar îmi doresc”.

În continuarea aceluiași interviu, întrebat ce a înțeles până acum despre femei, Dani a mai spus: „Am înțeles că nu ar trebui să-mi bat capul să le înțeleg. Stand up-urile noastre de la emisiune, care par doar haioase, prind atât de bine pentru că noi depictăm atât de bine relația dintre bărbat și femeie.

Eu știu să reproduc atitudinea femeii, dar nu neapărat să o înțeleg sau contracarez. Oamenii râd, poveștile care animă și bărbații și femeile provin cam din aceleași contexte”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter