Mesajul impresionant publicat de Daliana Răducan, în ziua în care fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Cât de apropiate sunt fetele lui Răzvan!

Ultimul update Luni, 15 august 2022, 14:07

Ianca Simion, fiica îndrăgitului realizator TV Răzvan Simion, a împlinit, ieri, 18 ani, prilej de mare sărbătoare pentru toată familia matinalului de la Antena 1!

Pe lângă urările de la părinți și prieteni, Ianca Simion a primit un mesaj superb, de suflet, din partea iubitei tatălui său, Daliana Răducan.

„La mulți ani, Prințesini! Să te înconjori mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, vioiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali!”, este mesajul postat de Daliana, într-un story pe Instagram.

Mesajul impresionant publicat de Daliana Răducan, în ziua în care fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Cât de apropiate sunt fetele lui Răzvan!

Cine este Daliana Răducan

Daliana Răducan este architect și designer de interior și are o afacere de succes în București. Daliana a făcut parte, la un moment dat, alături de Dragoș Bucur, din echipa emisiunii „Visuri la Cheie”.

Daliana Răducan se descrie ca fiind o persoană cu spirit critic și „ochi de artist”, care pune mare accent pe detalii.

Daliana Răducan a studiat în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București timp de șase ani, potrivit informațiilor de pe site-ul personal.

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au cunoscut și s-au îndrăgostit iremediabil după ce prezentatorul TV a ieșit din relația cu Lidia Buble, care a durat mai bine de 5 ani.

Răzvan Simion și Lidia Buble au pus punct relației în anul 2020, însă cei doi au rămas în relații bune, prezentatorul fiind în continuare managerul artistei. Înainte de această relație, Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana timp de 15 ani, cei doi având împreună doi copii, Ianca și Tudor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter