Uite ce i-a prezis o ghicitoare lui Mihai Bendeac la „România dansează”

De Unica.ro, pe

Preselecţiile pentru „România dansează” au adus în faţa juraţilor o mulţime de personaje neaşteptate, printre care şi o tânără… ghicitoare.
Printre concurenţii de la „România dansează” s-a numărat şi o dansatoare care a pregătit un moment de dans ţigănesc. Pe lângă dans, domnişoara a ţinut să le arate juraţilor un alt talent special şi anume cel de prezicătoare. Frumoasa “ursitoare” i-a prezis deja viitorul lui Mihai Bendeac pentru următorii doi ani.
Se pare că dacă până acum, planul profesional l-a acaparat cel mai mult pe carismaticul actor, conform “ursitoarei” de la “România Dansează”. Dar şi viaţa personală îi va aduce surprize interesante: în următorii doi ani Mihai Bendeac va fi şi însurat şi tătic.
mihai bendeac
În ceea ce priveşte soţia, actorul a primit deja numeroase propuneri pe scena “România Dansează”, domnişoarele fiind cucerite pe deplin de şarmul lui. Una dintre concurente chiar a urcat pe scenă nu numai pentru a dansa, ci şi pentru a-i transmite lui Mihai Bendeac o propunere din partea celor 15 prietene ale sale.

Despre ce este vorba şi de ce alte surprize de senzaţie au mai avut parte juraţii, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.30, la “România Dansează”.
mihai bendeac

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter