Poze: Uite ce soţie frumoasă are Răzvan Simion!

De Erika Chivu, pe

Răzvan Simion a fost luni seară la premiile muzicale On Air împreună cu soţia lui, Diana. Uite ce frumoasă e şi ce rochie superbă a purtat!
Pe Răzvan Simion îl cunoaşte o ţară întreagă şi cu toţii ştim că este un familist convins, având şi doi copii. Dar mai puţini au văzut-o pe soţia lui. Ei bine, Diana Simion, este o femeie frumoasă şi cu gusturi bune în materie de vestimentaţie.Am avut ocazia să o vedem luni seară, la premiile On Air, unde a apărut împreună cu soţul ei pe covorul roşu.
Diana este mămica a doi copii, Ianca şi Tudor, dar are o siluetă impecabilă şi arată ca o adolescentă. La evenimentul de aseară a purtat o rochie albă cu o croială frumoasă care i-a pus în valoare talia şi picioarele. Ne plac pantofii de un galben solar foarte frumos şi vesel.
Şi Răzvan a fost foarte elegant într-un costum negru cu o cămaşă asortată şi papion. Cei doi s-au cunoscut când aveau 20, respectiv 22 de ani şi s-au mutat la Bucureşti când Răzvan a primit o ofertă din partea unei televiziuni.
On Air Music Awards, aflat la prima ediţie anul acesta, este un eveniment care isi propune sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale inclusiv din cele aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu traditie.
razvan si diana simion
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter