Poze: Vedetele din România îşi petrec vacanţa în America

De Erika Chivu, pe

Dacă Sărbătorile le-au petrecut pe scenă sau în studioul TV, imediat ce am intrat în ianuarie, vedetele din România şi-au luat vacanţă. Unele au ales plaje exotice şi însorite, altele au mers pe pârtie, dar cele mai multe au decis să meargă în America. Vezi despre cine e vorba!
Prin intermediul Facebook vedetele ne ţin la curent cu vacanţele lor exotice. Aşa am aflat că Andreea Bălan, Anda Adam şi Mihai Morar îşi petrec vacanţa de iarnă în Statele Unite.
Anda Adam dezvăluie cine e iubirea vieţii ei
anda adam

Cea mai darincă în poze a fost Andreea Bălan, care a postat mai multe imagini din vacanţa ei. Andreea a vizitat mai întâi Las Vegas, unde a stat la faimosul hotel Bellaggio, iar apoi s-a îndreptat către San Francisco, unde s-a împrietenit cu un căţel simpatic.
andreea balan

Nu ştim dacă s-au întâlnit sau nu, dar Mihai Morar a fost şi el în San Francisco, de unde a postat două imagini cu zgârie nori şi cu faimosul pod Golden Gate.

Anda Adam îşi petrece şi ea ea vacanţa în SUA, şi chiar dacă nu a dat foarte multe detalii, ştim că a mers până acum la Los Angeles.
mihai morar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter