Poze: Vedetele din România au alergat la semimaraton

De Unica.ro, pe

Ellie White şi Ioana Ginghină au participat în weekend la Semimaratonul Internaţional Bucureşti. Iată pozele!
Ellie White s-a alăturat duminică dimineaţă celor peste 150 de persoane care au participat la Semimaratonul Internaţional Bucureşti cu scopul de a ajuta copiii şi adulţii cu boli incurabile aflaţi în centrele Hospice. Ellie a alergat mai bine de cinci kilometri, dovedind că şi-a recăpătat tonusul fizic la cinci luni de când a adus pe lume primul său copil. Solista a fost aşteptată la finiş de cele mai dragi persoane din viaţa ei: logodnicul ei, Doru Tinca, şi băieţelul lor, Mihai.

Mi-a fost iniţial teamă că Mihăiţă nu se va simţi bine în mijlocul atâtor oameni. Nu a fost cazul! A râs şi s-a jucat tot timpul, iar, la un moment dat, chiar a dormit preţ de o jumătate de oră. Doru m-a aşteptat la finiş cu bebe în braţe. Nici nu vă puteţi imagina ce bucurie am avut să îi văd zâmbind şi făcându-mi cu mâna. A fost încă un motiv de satisfacţie pentru că am participat la acest maraton”, declară Ellie White.
ellie white doru tinca maraton
Printre participanţi s-a numărat şi Ioana Ginghină, care a alergat cursa de 10.500 de metri şi a fost foarte încântată să obţină prima ei medalie de participant la un eveniment sportiv.Ea a fost aplaudată şi încurajată de pe margine de soţul ei, Alexandru Papadopol, şi de fiica lor, Ruxandra.
Vedeta spune pe blogul ei că s-a apucat de alergat de la 1 ianuarie şi speră ca la toamnă să se poată înscrie la cursa de 21 de, scopul final fiiind maratonul (42 de kilometri) de la anul.
ioana ginghina la maraton

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter