Poze: Roxana Ciuhulescu, vacanţă la schi

De Unica.ro, pe

“Într-o săptămână, m-am distrat cât într-un an, am schiat mai mult ca niciodată şi m-am bronzat mai tare ca în Caraibe”, a declarat Roxana Ciuhulescu.
Roxana Ciuhulescu s-a întors de curând din ceea ce chiar ea numeşte “una dintre cele mai distractive vacanţe” din viaţa ei. “Împreună cu soţul meu şi cei mai buni prieteni am fost în Franţa, în Les Deux Alpes, unde s-au strans 700 de români pentru a participa la Snow Fest, cel mai mare eveniment organizat de români şi pentru români în străinătate”, povesteşte Roxana.
„MasterChef”: Cum se distrează echipa emisiunii în vacanţă
roxana ciuhulescu la schi
Vedeta ProTv şi sport.ro a schiat la 3000 de m altitudine, s-a distrat şi şi-a făcut o mulţime de noi prieteni români. “La un moment dat mă simţeam ca-n România, peste tot auzeam vorbindu-se română. Surprizele frumoase s-au ţinut lanţ organizatorii au venit din România şi cu trupe româneşti, băieţii de la Toulouse Lautrec şi Şuie Paparude ne-au asigurat distracţia”, mai dezvăluie Roxana.
Cert este că cele şapte zile au fost trăite din plin, atât pe pârtie, cât şi în afara ei, astfel încât vedeta declară ferm: “Am stat o săptămână, dar m-am disctrat cât într-un an, am schiat mai mult ca niciodată şi m-am bronzat mai tare ca în Caraibe
Poze: Vedetele din România îşi petrec vacanţa în America
roxana ciuhulescu la schi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter