Poze: 7 vedete din România pe podiumul de modă. Cine are stofă de manechin?

De Adina Radu, pe

Oana Roman a fost săptămâna trecută în postura de manechin, defilând pe podiumul de modă într-o rochie de mireasă. Vezi şi alte vedete care au urcat pe catwalk!

Oana Roman, manechin la târgul de nunţi

Oana Roman a fost model săptămâna de trecută la un târg de nunţi, unde a defilat într-o rochie de mireasă creată special pentru ea. Se pare că s-a descurcat chiar bine, deşi a fost prima dată când a purtat o rochie de mireasă.
oana roman

Maia Morgenstern, mireasa colecţiei Liza Panait

Pentru o actriţă de talia ei, probabil că a fost floare la ureche de defileze pe catwalk. Maia Morgenstern a fost mireasa colecţiei la una din prezentările Liza Panaint.
Maia Morgenstern si liza panait

Oana Ioniţă, pe catwalk în mall

Bebeluşa Oana Ioniţă a avut ocazia să încerce de mai multe ori postura de manechin. Fiind o balerină cu experienţă, mersul elegant pe catwalk nu a fost o problemă pentru ea.
Oana Ioniţă

Cosmina Păsărin, manechin pentru haine sport

Cosmina Păsărin are ceva experienţă în ce priveşte defilările de modă. În poze, a fost manechin pentru o colecţie de haine sport casual, genul de piese care îi vin bine.
Cosmina Păsărin

Bianca Drăguşanu, manechin de meserie…

… cel puţin aşa spune ea. Însă în afară de prezentările lui Cătălin Botezatu, pe atunci iubitul ei, Bianca a defilat mai mult prin cluburi, în lenjerie intimă, şi mai puţin în prezentări de modă serioase.
Bianca Drăguşanu

Gina Pistol, model cu experienţă

Având o siluetă frumoasă , un chip fără cusur şi ceva faimă, Gina Pistol a fost adesea invitată să defileze pentru diferiţi designeri şi se pare că se descurcă de minune din moment ce este atât de solicitată. Cum ţi se pare?
gina pistol

Monica Gabor, siluetă de manechin?

Dacă ar fi să ne luăm după gurile rele, Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu, nu prea are şolduri de manechin. Dar chiar şi aşa, ea a fost invitată în mai multe prezentări ale unor designeri „serioşi”, iar frumuseţea ei i-a adus şi contracte peste hotare.
Monica Gabor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter