Poze: 6 vedete din România care arată bine nemachiate

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 12:25

Credeai că vedetele sunt dependente de machiaj? Chiar dacă la TV le vedem mereu machiate, pozele pe care le fac în vacanţă ne dovedesc că arată bine şi naturale. Iată care sunt cele şase norocoase care nu au nevoie de machiaj.

Olivia Steer

Nu ştim dacă look-ul Oliviei Steer se datorează alimentaţiei raw vegan sau pur şi simplu vedeta a avut noroc de un ten frumos. Cert este că arată foarte bine şi fără machiaj.
Olivia Steer

Andreea Ibacka

Andreea Ibacka nu are motive să poarte machiaj în timpul liber. Chiar dacă în poze şi la TV o vedem perfect machiată, ea arată bine şi naturală. Are un ten de invidiat!
Andreea Ibacka

Loredana

Chiar dacă nu mai e o puştoaică, Loredana arată foarte bine fără machiaj, iar aceste poze făcute în vacanţă o dovedesc din plin. Nu-i aşa că arată bine?
Loredana

Roxana Ciuhulescu

Vedeta TV Roxana Ciuhulescu are un chip proaspăt şi pare un pic mai tânără când nu este machiată.
Roxana Ciuhulescu

Anda Adam

Tenul bronzat al Andei Adam nu are niciun defect. Vedeta poate renunţa oricând la machiaj fără să-şi facă griji pentru aspectul ei.
Anda Adam

Amalia Enache

Pe Amalia Enache ne-am obişnuit să o vedem mereu machiată, aşa cum cere meseria ei de prezentator TV. Dar iată că arată bine şi fără stratul gros de fond de ten. Îţi place cum îi stă?
amalia enache

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter