Îţi vine să crezi ce vârstă are? Vezi câţi ani împlineşte Monica Dascălu!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 octombrie 2019, 14:56

Prezentatoarea Pro TV Monica Dascălu pare mult mai tânără decât este. Uite câţi ani împlineşte pe 30 martie!
Atat luna martie cat si aprilie vor fi speciale pentru Monica Dascalu, care are multe motive de petrecere, atat din punct de vedere personal cat si profesional.
Pe 30 martie, prezentatoarea emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu” la ProTv International si a Stirilor ProTv de la ora 17:00 sarbatoreste 35 de ani, iar pe 29 aprilie va aniversa, alaturi de colegii ei, 13 ani de la lansarea ProTv International.
In ceea ce priveste implinirea a 35 de ani, acesta este un moment pe care Monica il considera foarte important.
Trebuie sa recunosc ca ma gandesc cu emotie la ziua in care fac 35 ani, asta fiindca atunci cand eram mica mi se parea ca cei care au in jur de  35 de ani sunt  maturi si privesc viata foarte serios. Oarecum eu inca ma rasfat si imi place sa ma bucur de starea asta in care ma simt asemenea unui copil, sa visez, sa sper, sa fac tot ce imi trece prin cap”, spune vedeta. In acest an ea a planuit sa marcheze aniversarea alaturi de toti cei dragi ei, asa ca va merge la Targu Mures, dar si la bunicii de la Bistrita Nasaud.
monica dascalu
Astept cu nerabdare sa petrec ziua cu familia mea la Targu Mures, undeva in centrul orasului, unde vom fi cu totii si ne vom depana povesti frumoase. Anul acesta am stabilit si o regula simpatica, de ziua mea voi primi numai flori, asta ca sa pot sa-mi intregesc gradina”, planuieste Monica. Apoi ei vor merge impreuna la bunicii din Bistrita Nasaud, intr-un loc mirific, rupt de cotidian, dupa cum il descrie chiar ea, inconjurat doar de dealuri si paduri si unde spune ca este sigura ca va fi asteptata cu toate bunatile din lume, de la placinta la cuptor cu fructe pana la cozonaci mari cu nuca si stafide.
Daca ar fi sa isi puna in avans o dorinta, aceasta ar fi “la 35 ani as vrea in primul rand sanatate pentru cei dragi, sa le multumesc ca m-au inconjurat cu atat de multa iubire si sa pot darui cat mai mult din tot ce am primit eu”, încheie frumoasa Monica Dascălu.

Știi că există un test care îți ghicește vârsta în funcție de cultura ta generală? Fă-l și tu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter