7 manechine autohtone care nu au ce căuta pe podium

De Adina Radu, pe

Ca să defilezi pe podium în România nu îţi trebuie o siluetă subţire sau un chip plăcut. Trebuie doar să fii sora sau iubita unei persoane celebre. Exemplele vorbesc de la sine.

Dacă pe plan internaţional fac furori manechine ca Agynes Deyn, Karolina Kurkova sau Alessandra Ambrosio, adevărate zeiţe ale frumuseţii, la noi se poartă cu totul alt tip de manechine, unele care nu ar fi călcat niciodată pe catwalk dacă nu ar fi avut norocul să se nască în România. Iată ce manechine ar trebui să părăsească pentru totdeauna podiumurile de modă.

Mariana Roşca, Ramona Lăzuran

Anonima Mariana Roşca a devenit manechin în urma unui sărut. Dar nu orice fel de sărut, ci unul primit la subraţ de la un miliardar. În acel moment, Mariana s-a transformat din broscuţă în prinţesă şi a ajuns direct pe podiumuri, deşi ca să fim sinceri, nu prea are calităţile necesare.

Ramona Lăzuran nu va renunţa probabil la podium nici după ce va deveni mămică, doar sunt atâtea manechine în România care au copii. Însă sperăm că după sarcină Ramona va fi schimbată. Nici atitudinea, nici stilul, nici grăsimea de pe şolduri nu se potrivesc cu ceea ce ştim noi despe manechine.

7 manechine autohtone care nu au ce căuta pe podium

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter