Vedetele din România, invitate la masă de Andreea Raicu. Iată cum s-au îmbrăcat!

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 12:29

Vedetele din România au fost invitate „la masă” de Andreea Raicu. Aceasta a lansat o carte de reţete, fiind susţinută de multe celebrităţi autohtone. Iată pozele cu cele mai frumoase apariţii!
Andreea Raicu a lansat cartea „Mănâncă şi arată bine”, o colecţie de reţete sănătoase care pot ajuta pe oricine să fie în formă maximă, exact ca autoarea. Cu această ocazie, vedeta Prima TV a fost susţinută de colegi de breaslă. Printre invitaţii, o serie de apariţii superbe. Iată ce vedete au atras privirile.

Andreea Raicu, Malvina Cervenschi, Iulia Vântur

Gazda Andreea Raicu a fost superbă într-o fustă mini roz, un top alb cu guler Peter Pan şi o pereche de pantofi foarte frumoşi, nude cu vârful argiuntiu. Malvina Cervenschi a optat pentru o rochiţă roz din dantelă, în timp ce Iulia Vântur a preferat o rochie maxi de un roz pal.
Andreea Raicu, Malvina Cervenschi, Iulia Vântur

Dana Săvuică, Albertina Ionescu, Carmen Brumă

Trei apariţii foarte frumoase! Dana Săvuică a purtat o rochie cămaşă albă, care i-a pus în evidenţă picioarele, iar Albertina Ionescu a ales o rochie elegantă de un albastru foarte frumos. Carmen Brumă a fost una din cele maia dmirate prezenţe, foarte frumoasă într-o rochie portocalie şi pumps nude.
Dana Săvuică, Albertina Ionescu, Carmen Brumă

Amalia Năstase, Camelia Şucu, Mihaela Glăvan

Amalia Năstase a fost foarte elegantă în pantaloni masculini şi cămaşă vaporoasă nude stârnsă în talie cu o curea neagră. Tot pantaloni a ales şi Camelia Şucu, de asemenea leegantă cu un sacou alb şi top asortat. Creatoarea de pantofi Mihaela Glăvan a purtat un outfit mai lejer, cu rochie cămaşă peste pantaloni pană.
Amalia Năstase, Camelia Şucu, Mihaela Glăvan
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter