Poze: DJ Wanda şi-a făcut de cap prin Bucureşti ca în “Sex and the City”!

De Unica.ro, pe

DJ Wanda a sărbătorit ziua de 8 martie în avans şi a iesit în oraş, alături de cele mai bune trei pietene, pentru o zi plină de distracţie şi shopping. Cele patru au recreat atmosfera din celebrul serial american “Sex and the city”, intrand în pielea îndrăgitelor Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte. Au cheltuit mii de euro şi a vrăjit bărbaţii din trafic!
În această formulă de patru, ele au colindat magazinele de lux, s-au răsfăţat în saloane de înfrumuseţare, au luat masa în restaurante exclusiviste şi au defilat pe străzile oraşului oprind traficul şi făcând zeci de şoferi să le claxoneze admirativ.
Fetele au atras atenţia bărbaţilor din trafic, plimbându-se într-o maşină decapotabilă, îmbrăcate după ultimele tendinţe, cu haine şi accesorii de firmă.
Cred că toate femeile s-au identificat, la un moment dat, cu personajele din Sex and The City. Am vrut să celebrez ziua de 8 martie în avans, printr-o ieşire în oraş alături de prietenele mele Sorina, Oksana şi Iulia. Fiecare dintre noi ne identificăm cu unul dintre personajele serialului. Eu sunt Samantha, cu toate că nu sunt blondă. Sunt la fel de trăznită ca şi ea, iar amândurora ne plac băieţii frumoşi şi tineri”, declară DJ Wanda.
dj wanda
Cele patru prietene şi-au început ziua la sală, au continuat la salon şi apoi la shopping.
La shopping a fost cel mai greu. Am petrecut câteva ore prin magazine şi am cheltuit mii de euro pe rochii, pantofi şi genţi. A fost un cadou pe care fiecare şi l-a făcut singură, de Ziua Femeii. Cele mai frumoase cadouri în viaţa ţi le faci singură. Apoi, seara a continuat la cină, cu discuţii despre bărbaţi şi sex. A fost una dintre cele mai frumoase zile”, continuă DJ Wanda.
DJ Wanda a început să iasă în oraş alături de acest grup de prietene de ceva timp, devenind una dintre atracţiile zonelor de fiţe din Bucureşti. Cele patru domnişoare îşi etalează hainele şi accesoriile în trend, sunt pline de viaţă, nonconformiste şi atrag toate privirile oriunde îşi fac apariţia.
dj wanda
Pe plan profesional, lui DJ Wanda îi merge cum nu se poate mai bine. Ea a devenit recent vedetă de reality show! Începând cu luna martie, îndrăgita DJ-iţă este gazda producţiei  “The Crib”, un serial on-line ce va fi difuzat pe portalul www.alltimeclubbing.com, prin care ia pulsul distracţiei în cele mai tari cluburi din lume.
DJ Wanda va petrece alături de cei mai în vogă DJ din lume, va purta cele mai avangardiste ţinute şi va filma  în cele mai exclusiviste cluburi din Amsterdam, Londra, Miami, Paris, Berlin dar şi din oraşe din România. Excentrica Wanda va fi însoţită în permanenţă de doi cameramani, care vor surprinde în imagini fiecare detaliu din aceasta fabuloasă aventură.
dj wanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter