Poze: Vedetele din România, faţă în faţă cu Michael Bolton

De Erika Chivu, pe

Joi seară, după concertul Michael Bolton de la Bucureşti, vedetele din România au fost invitate la o petrecere unde au avut ocazia să-l cunoscă pe celebrul cântăreţ. Uite cine a făcut cunoştinţă cu Michael Bolton!
Joi seară a avut loc la Bucureşti concertul Michael Bolton, urmată de un after party unde au fost prezente o mulţime de vedete autohtone dornice să-l cunoscă pe celebrul artist.
Florentina Opriş, Doiniţa Oancea, Julia Jianu, Monica Gabor şi multe alte vedete au vorbit cu Michael Bolton şi au făcut poze cu el.
doinita oancea floretina opris michael bolton
Doiniţa Oancea a purtat o ţinută casual chic foarte originală, cu blugi, sacou, un tricou colorat şi sandale neon. Monica Gabor a arătat ca un topmodel într-o rochie nude foarte elegantă. Ne place ţinuta Roxanei Ionescu – o rochie foarte feminină, într-o combinaţie de negru şi nude plus o pereche de sandale roz.
michael bolton roxana ionescu
Julia Jianu a ales o rochie animal print, în timp ce Florentina Opriş a fost elegantă în pantaloni negri şi un top verde satinat cu pantofi neon.
Răbdător şi foarte amabil, Michael Bolton a făcut cunoştinţă cu toţi şi a părut să se simtă bine în compania vedetelor din România, deşi era obosit după concert.
michael bolton monica gabor julia jianu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter