Poze: Uite ce coafură şi-a făcut Adelina Pestriţu. Îţi place?

De Erika Chivu, pe

Adelina Pestriţu a optat pentru o coafură boho chic weekendul trecut, când a mers într-un parc de distracţii pentur eveniment caritabil.
Adelina a purtat o coafură lejeră, simplă, dar foarte frumoasă. Părul îndreptat a fost pieptănat cu o cărare pe mijloc şi accesorizat cu o bentiţă subţire, aşezată pe frunte. Simplu, dar de efect.
Adelina Peştriţu a fost în weekend la un eveniment caritabil organizat într-un parc de distracţii din Bucureşti de Kanal D și Asociația Telefonul Copilului.
Cele mai faimoase coruri de copii din România, artiști celebri și vedete de televiziune au participat la aceasta amplă acțiune socială, care și-a propus strângerea de fonduri pentru suplimentarea numărului de specialiști care răspund la 116 111 Telefonul Copilului, un serviciu destinat micuților aflați în dificultate.
adelina pestritu
Adelina Pestrițu a fost cucerită de Spiderman la Zorky’s Planet, un micuț ce se visează deja super erou ținând neapărat sa facă o fotografie cu vedeta D-Paparazzi. Prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi” s-a arătat extrem de bucuroasă în prezența micuților, declarând că își dorește să aibă mulți copii în viitor.
Ulterior, Adelina Pestrițu s-a lasat convinsa de colegii ei, Cove, Cristina Cioran si Escu, de a li se alătura pentru o cursă zgomotoasă în roller coaster, dar și într-o cursă de mașini electrice.
adelina pestritu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter