Poze: Vedetele din România au cântat pentru Tudorel Popa

De Erika Chivu, pe

Vedetele din România s-au strâns aseară într-un club din Bucureşti ca să cânte la concertul organizat de Cătălin Măruţă pentru Tudorel Popa.
Connect-R, Clejanii, trupa RedBlonde, Fly Project, Deep Central şi alţi artişti cunoscuţi au cântat aseară într-un club de Bucureşti ca să strângă bani pentru Tudorel Popa, fostul concurent de la „Românii au talent”, care a devenit o adevărată vedetă după apariţiile la Happy Hour şi alte emisiuni Pro TV.
In timpul emisiunii am primit multe mesaje de la diversi artisti care imi spuneau ca sunt impresionati de povestea luiTudorel si ar fi vrut sa il ajute. Iar Tudor de la Fly Project mi-a dat cumva aceasta idee de a face un concert caritabil”, a declarat Cătălin Măruţă.
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!
Concertul e cumva inca un pas pe care il facem pentru Tudorel. Am reusit sa-i luam garsoniera, i-am renovat-o, pentru ca am vrut ca atunci cand se va muta sa aiba gresie, termopane, sa fie zugravita„, a mai spus prezentatorul Happy Hour.
catalin maruta tudorel popa
Banii strânşi prin concertul caritabil de miercuri seară îi vor folosi lui Tudorel tot la casa mult visată în care urmează să se mute foarte curând.
Măruţă a postat o serie de poze pe pagina sa de Facebook pentru ca toată lumea să vadă cum a fost la concert. Şi se pare că atmosfera a fost mai mult decât plăcută, Tudorel Popa a fost foarte bucuros, iar artiştii s-au simţit şi ei minunat.
deepcentral catalin maruta
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter