Ghiceşte vedeta: Ce cântăreţ adorat de fete a devenit un tătic grijuliu

De Erika Chivu, pe

Acum câţiva ani, pe când cânta într-o celebră trupă de băieţi, nu ne-am fi imaginat să-l vedem vreodată în această ipostază tandră aături de copilul lui. Cine să fie acest tătic grijuliu?
Ei bine, cântăreţul adorat de românce care s-a transformat într-un tătic tandru este nimeni altul decât Adrian Sînă, fostul membru al trupei Akcent. Pe vremea când cânta împreună cu colegii lui de trupă sub privirile a mii de fete, nu ne-am fi imaginat că îl vom vedea vreodată în această ipostază, ţinându-şi în braţe bebeluşul şi sărutându-l cu tandreţe.
Adrian Sînă, inspirat de Michael Jackson
Schimbarea din viaţa lui s-a produs după ce a cunoscut-o pe Anca Serea, superba prezentatoare de la Prima TV. Aceasta era văduv şi avea deja doi copii, lucru care i-ar fi speriat pe majoritatea bărbaţilor. Însă Adi Sînă nu a lăsat prejudecăţile să stea în calea iubirii lor.
Anca Serea: „Îmi prepar mască de păr cu miere şi ulei de măsline”
În 2012 s-a născut micuţul Noah Iosif, un băieţel la fel de frumos ca mama lui, care l-a transformat pe Adrian într-un tătic grijuliu şi tandru. El a postat pe Facebook această imagine superbă în care, dezbrăcat până la talie, îşi ţine în braţe copilul. Poza a primit multe like-uri şi multe comentarii pozitive din partea fanilor.
adrian sina
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter