Poze: Andreea Marin, provocatoare într-o revistă pentru bărbaţi!

De Unica.ro, pe

Andreea Marin este provocatoare într-o revistă pentru bărbaţi, purtând o rochie Mihaela Drafta. “Poți fi atrăgătoare și interesantă și fără a apela la nuditate! “, spune designerul!
Andreea Marin a acceptat propunerea echipei FHM pentru a realiza un pictorial inedit pentru coperta noului număr al revistei ce va apărea pe piață mâine, 30 aprilie.
Vedeta de televiziune a fost fotografiată în ipostaze romantice, elegante, purtând o rochie de seară realizată de Mihaela Drafta, creație cu un decolteu generos ce îi pune în evidență formele feminine deloc de neglijat.
Pentru pictorialul FHM, Andreea a ales o rochie a designerului român, în linii simple, care ne duce cu gândul la eleganța și farmecul divelor de altă dată.
Andreea Marin este o femeie frumoasă și inteligentă, iar o femeie inteligentă știe să își folosească atuurile pentru a se reinventa în orice moment fără a merge spre o zonă indecent. Este o femeie curajoasă, care știe ce vrea și are încredere în sine, iar acest pictorial ne demonstrează că poți fi atrăgătoare și interesantă și fără a apela la nuditate!”, declară Mihaela Drafta.
Andreea Marin nu este la prima colaborare cu Mihaela Drafta din punct de vedere stilistic. Vedeta a purtat creațiile cunoscutului designer în cadrul mai multor evenimente din ultimul an, atât în țară, cât și în străinătate.
andreea marin
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter