Poze: Andreea Mantea şi Ştefan Stan, împreună pe covorul roşu

De Unica.ro, pe

Deşi au o relaţie tumultoasă, cu multe despărţiri şi împăcări, Andreea Mantea şi Ştefan Stan alcătuiesc un cuplu foarte frumos şi par să fie foarte îndrăgostiţi. Iată pozele!
Andreea Mantea şi Ştefan Stan au apărut împreună pe covorul roşu al unui eveniment monden prilejuit de redeschiderea unei terase la un mall din Bucureşti.
Îmbrăcată într-o rochie nude cu detalii roşii, Andreea Mantea a fost o apariţie superbă, mai ales că a avut şi un decolteu de invidiat. Ne plac pantofii ei burgundy, care se asortează perfect cu ţinuta şi îi dau un aer de divă. Andreea a fost prezentatoarea evenimentului, în timp ce iubitul ei, Ştefan Stan, a susţinut un mic concert.
andreea mantea si stefan stan
Cei doi au făcut poze împreună, s-au îmbrăţişat pe covorul roşu, s-au sărutat pe scenă, iar Andreea s-a „lăudat” cu inelul de logodnă primit recent de la iubitul ei. La scurt timp după cererea în căsătorie, Andreea şi Ştefan s-au certat şi relaţia părea să fi ajuns la final din cauza infidelităţii artistului.
andreea mantea si stefan stan
Inteleg fenomenul fanelor indragostite de imaginea unui cantaret de succes, dar unele dintre ele sunt mai mult decat niste admiratoare. Felul in care se ofera aceste tinere practic pe tava oricui, oricand este injositor, de nedescris”, declara Andreea Mantea.
Din fericire, se pare că ea a revenit la sentimente mai bune şi a reluat relaţia cu Ştefan Stan, iar acum par mai fericiţi ca oricând.
andreea mantea si stefan stan

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter