Poze: Andra, superbă în alb la On Air Music Awards

De Erika Chivu, pe

Andra a fost o apariţie de vis la On Air Music Awards. Ea a apărut pe covorul roşu la braţul soţului ei, Cătălin Măruţă, într-o superbă rochie albă.
Creaţia albă, asimetrică şi uşor excentrică în stilul cu care ne-a obişnuit deja frumoasa Andra, a pus în evidenţă picioarele superbe ale vedetei. La braţul lui Măruţă – glumeţ şi vesel ca de obicei – Andra a fost o apariţie de vis.
Ne place şi noul look al Andrei. Deşi bretonul este greu de purtat, iată că ei îi vine de minune şi îi dă un aer foarte exotic.
Andra a fost doar una din artistele celebre prezente pe covorul roşu al On Air Music Awards. Au mai fost acolo Marius Moga, Liviu Vârciu, Adelina Pestriţu, Hi-Q, Iulia Vântur, Andreea Marin şi o mulţime de alte vedete autohtone, gata să afle care sunt cei mai buni muzicieni ai ţării.
On Air Music Awards este un eveniment care isi propune sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale inclusiv din cele aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu traditie.

Gala a premiat unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter