Poze: Amalia Enache şi Ethan Hawke, împreună pe scenă

De Unica.ro, pe

Miercuri seară a avut loc la Palatul Copiilor proiecţia filmului „Before Midnight” în prezenşa lui Ethan Hawke, actorul din rolul principal.
Evenimentul a fost prezentat de Amalia Enache, dar pe scenă a urcat şi celebrul Ethan Hawke. Cei doi s-au cunoscut în culise şi vedeta noastră se poate lăuda „cu cea mai grozavă îmbrăţişare posibilă” primită de la Ethan.

Din păcate, proiecţia nu a fost lipsită de evenimente. Din cauza căldurii, filmul s-a oprit pentru 15 minute, timp în care Amalia Enache a trebuit să urce pe scenă şi să improvizeze pentru a-i face pe spectatori să rămână în sală.
amalia enache si ethan hawke

Aproape toţi cei din sală au rămas totuşi, într-o căldură sufocantă (Palatul Copiilor nu are aer condiţionat) şi bine au făcut, pentru că Ethan Hawke a făcut super-spectacol live pe scenă când s-a întors„, a scris Amalia pe Facebook.
amalia enache si ethan hawke

Proiecţia „Before Midnight” a fost un eveniment caritabil menit să strângă bani pentru proiectul „Fiecare copil în grădiniţă” al asociaţiei OvidiuRo, condusă de Leslie Hawke, mama lui Ethan.
amalia enache si ethan hawke

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter