Poze: Rocsana Marcu și Silvia Dumitrescu, criticate pentru look-ul nepotrivit

De Unica.ro, pe

Cu o experiență în industria frumuseții de peste 10 ani, Ana Maria Mărgineanu este tot mai des solicitată pentru a își exprima părerea avizată despre machiajul și coafurile persoanelor publice. Vezi ce a spus ea despre Rocsana Marcu şi Silvia Dumitrescu!
Ultima apariție în public a Rocsanei Marcu a impresionat-o negativ pe Ana Maria Mărgineanu, deținătoarea unui centru de frumusețe și cu studii de specialitate în România, Turcia și Italia.  „Regret că Rocsana Marcu a decis sa revină la blond. Când era brunetă, trăsăturile feței erau mai frumos conturate și această culoare de păr nu o îmbătrânea cum se întâmplă în alte cazuri. În momentul de față, mi se pare o alegere neinspirată tunsoarea actuală și modul în care este coafată.
Rocsana Marcu o stimează pe Sandra Romain: „Ştiu că e regina sexului anal cu triplă penetrare. Toată admirația mea pentru ea”
Nu mai vorbesc despre faptul că este vopsită în două nuanțe total nepotrivite ca și proporție. Machiajul o dezavantajează total, în primul rând din cauza culorilor alese, fiind în neconcordanță cu nuanțele părului, dar nici forma machiajului nu este potrivită. Îi recomand Rocsanei să opteze pentru un make-up natural pentru ochi și o culoare puternică pentru buze. Iar în privința părului, neapărat să-l lase să crească„, spune Ana Maria Mărgineanu, care a fost solicitată să comenteze și aspectul Silviei Dumitrescu.
Cu tot respectul față de cariera și talentul cântăreței Silvia Dumitrescu, nu pot ignora imaginea neglijentă per ansamblu. Cu toate că, artista încearcă să afișeze un stil propriu, machiajul este complet nepotrivit vârstei. Iar tunsoarea este aceeași de prea mulți ani în condițiile în care moda evoluează de la un sezon la altul. Tratamentele faciale în vederea unui lifting ușor ar putea aduce o schimbare benefică și necesară mai ales că în ultimii ani domeniul cosmetic s-a dezvoltat, devenind extrem de variat și benefic„, a mai arătat Ana Maria Mărgineanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter